trtOk, bár érdekes lesz. 5 mp van minden indítás után a cselekvésre... :D

trtOk, ez nem megy. Arra az ablakra egyből kilép :(

kurzorNem akarok vészmadár lenni, de a múltkor a RAM hibámat először a Firefox hasonló viselkedése jelezte. Talán megérné lefuttatni a tesztet, szerencsés esetben kizárhatjuk.

kurzorHogy vannak kiegészítőid, ha újratelepítetted teljesen?

RounnMeg se tudom nézni őket. Nem is hozza be az ablakot. Szerintem amúgy megvannak. Úgy emlékszem (most nincs előttem) hogy a download helper újratepeítés után is fent trónolt. A könyvjelzőim mindenesetre biztosan.

trt„When you start in Firefox's Safe Mode, all extensions are temporarily disabled, hardware acceleration is turned off and the default theme is used. This will help determine whether one of these is causing your problem. ” Terminálban: firefox -safe-mode

lev258:D ha én ezt tudom :D 2 pass van meg, hiba nélkül. Akkor nem a memória a gond ugye? Megnézem amit lentebb ajánlott a kolléga mit dob.

kurzorAnnyira még rájöttem, hogy net kapcsolat nélkül is hibázik.

lev258Köszönöm azért a tippjeidet, tanultam pár új dolgot belőle.

trtÍgy is ugyanaz a hiba. (firefox:3011): Gtk-CRITICAL **: IA__gtk_clipboard_set_with_data: assertion `targets != NULL' failed Busz hiba (core készült)

• trt válaszolt erre.

Újratelepítettem terminálból, a legfrissebb firefox verziót. Most már el se indul :S A legutóbbi frissítéseket hogy tudom leszedni, vagy hogy tudok visszaállni egy régebbi frissítési állapotra?

• trt válaszolt erre.

kurzorSzoftverközponton át töröltem a flasht, és utánna működött. Reinstaláltam a flasht, és utánna működött. Ki érti ezt? :D Minden esetre megoldódott, kár, hogy ez a 3 perces művelet nem 4 órával ezelőtt jutott eszembe.

kurzorVagy a Synapticban keresel régebbi verziót (a jelenlegi eltávolítása után) , vagy megpróbálhatod leszedni közvetlenül a Mozillától leszedni egy tetszés szerinti verziót: https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/

kurzor~/.xsession-errors fájlban van valami érdekes hibaüzenet?