Kimarite: Új hsz-t írok, hogy ne szűküljön be annyira a szélesség :)
OK! Várok még. Megpróbálom azokat is, amiket írtál, linkeltél, jövök majd az eredménnyel.
Az első link-edre adom is a választ: azért nem ment a srácnak a dolog, mert a truecrypt konténerhez van egy jelszó, amit beírás után követnie kell a rendszer jelszónak is, hogy csatolni tudja. Nekem ilyen jellegű problémám sosem volt a truecrypt-el, szépen megnyit, felcsatol, lecsatol és kész.
Melyik Desktop file tartalmára gondolsz?
Debian stable Live rendszer jó ötlet, eszembe nem jutott volna, de délután majd keresek egy ilyen disztrót, nem is keresek, megnézem, amit ajánlottál, a Crunchbang-et, úgyis kíváncsi vagyok rá.
How to Remove Encryption-ös link-edre:
Rám az első pont vonatkozik, mert nem merevlemezt vagy pendrive-ot titkosítottam, hanem csak létrehoztam egy titkosított konténert. Ezt úgy lehet uncrypt-elni, hogy megnyitom ezt a titkosított konténert és a tartalmát kimásolom bárhova máshova, a titkosított konténeren kívülre és kész. A konténert akár törölhetem is, ha nem kell már.
A xorg.conf-os hsz-edre:
"Az "S??.dll" és az Ú az két külön dolog esetleg." - Igen, teljesen. A *.dll fájl ext4 partíción van, a másik meg mappa és a FAT-ra formázott truecrypt konténerben van és az Ú[TAB]-ra nem adott semmit Terminál-ban.
xorg.conf-om elméletileg jó, korábban kaptam hozzá segítséget, azóta meg ismerkedem vele és most átszerkeltem úgy, ahogy én logikusnak véltem és úgy tűnik, hogy nem nyúltam mellé, de lehet, hogy majd nyitok neki egy témát, bár láttam, van már néhány.