BBRolandMost az a gond, hogy te be vagy jelentkezve a facebook-ra és ki kell onnan jelentkezni, hogy be tudjon lépni?
Erre az a megoldás hogy a kedvenc böngésződben a "Privát Módot" használjátok belépésre, akkor az egyik a normál böngészőben, a másik pedig a privát módú böngészőben jelentkezik be az arckönyvbe.
Vagy az a gond, hogy a SAJÁT fiókjában vannak cuccai, amikkel dolgozni szeretne?
Ebben az esetben lentebb leírtam, hogy hová tud bejelentkezni, de ott kizárólag karakteres módon.
Mindegy milyen DE felületet használsz, csak is kizárólag egy futhat belőle egyszerre, te viszont most azt mondod, hogy két felhasználó fiók legyen egyszerre belépve egy DE felületre. Szerintem erre nincsen mód.
Ha kijelentkezel, ő pedig bejelentkezik, akkor használhatjátok ugyanazt a DE felületet, de egyszerre csak egy bejelentkezéssel...
Egyszerre több bejelentkezéssel ezekkel lehet használni:
ctrl+alt+F1 első felhasználó
ctrl+alt+F2 második felhasználó
ctrl+alt+F3 harmadik felhasználó
ctrl+alt+F4 negyedik felhasználó
ctrl+alt+F5 ötödik felhasználó
ctrl+alt+F6 hatodik felhasználó
ctrl+alt+F7 hetedik felhasználó Grafikus felülettel (DE)
Ha nem tudja használni az SSH-t, akkor szerintem nem fogja szeretni a karakteres böngészőket sem.. :D
Ha kívülről, távoli gépről akar bejelentkezni, akkor miért nem azon a gépen nézi meg a Facebook-ját?
Egy kicsit fura számomra amit kérdeztél....
De remélem segítettem.. :D
Javítottam: shift > ctrl
Nkboy