a mesterKedves Mindenki!
Eloszor is koszonom szepen mindenkinek, aki segiteni probalt.
Hadd mondjam el, hol volt a hiba, amelyet szeretnek megosztani veletek ... mindent jol csinaltam, egyetlen dolgot kiveve (nem nagyon ertem a lenyeget, de ugy gondoltam egy probat meger) - ujrainditottam windows 7 alatt, megvartam amig betolt a rendszer (ez nagyjabol 3-4 percet vesz igenybe windows alatt :-) . Aztan ujrainditottam es amikor megnyomtam az F12 gombot es a CD-rol valo bebootolast valasztottam, akkor mar felismerte a DVD-t es teljesen siman, zokkenomentesen ujratelepitettem az Ubuntu 14.04-et.
Megjegyzem, hogy felajanlotta a teljes legyalulast windossal egyutt, vagy anelkul, igy az utobbit valasztva meghagyta az ottani dolgaimat. Az uj Ubuntu-t igy most kezdhetem felfedezni en is. Remelhetoen hosszabb es jobb tapasztalatokkal, mint az elodjet.
Meg egyszer koszonom mindenkinek a segitseget attol fuggetlenul is, hogy vegul magam jottem ra a kunsztra, jol esett a sok gyors infocsere! Ha esetleg tudjatok az okot, miert kellett windows-ra ujrainditanom ahhoz, hogy felismerje a telepito DVD-t, akkor kerlek irjatok meg!