Nálam hozza panasz nélkül. Verzió: 34.0.1847.132

Nagyon egyszerű: a felsorolt file-okra engedd rá a kedvenc vírusellenőrződet. Tibibá meg majd kideríti, kicsi nálta a képeket, mivelcsi nálta a képeket, miért bűnös pár jpg.

Szerintem a hiba az Ön készülékébe van. Kérem kapcsolja ki! Nekem nem kártékony az ubuntu.hu oldala a google chrome alatt. A többit meg mindenki döntse el saját maga.

vonalzooNo, akkor lehet elkezdeni megismerni a használt szoftvert. Mitől mond valamit támadónak. Vagy mitől nem. Hol lehet ezt belekonfigolni.

a mesterKollégám laptopján Win7 alatt szintén tiltja. Esetleg a saját IP-címhez is köze van? (Teljesen más hardver, oprendszer, csak a router közös)

Jéé, nálam is feldobta a figyelmeztetést, de nem az ubuntu.hu-n, hanem a fullcircle.hu oldalon! (Firefox 29 alatt)

trtEz már nálam is jelez a Firefox-szal. Sőt, most már a Chrome is picsog az ubuntu.hu miatt. Nem lehet, hogy valki(k) köcsögösködtek és jelentették alaptalanul?

trtVan valami online víruskereső, amire mondjuk feltoljuk a képet, ő meg eldalolja, mi a baj vele?

trta fullcircle.hu-ra nálam is azt írja az FF29, hogy bejelentett támadó oldal

richi105Megkövettem fórumtársamat nálam is elkezdődött. Veszély: rosszindulatú programok a láthatáron! Érdekes én tovább engedtem és még élek. Ebédig már csak kihúzom valahogy.

richi105Máris támadásba lendültek, hamarosan távozik a füst a gépedből. :D

richi105De a géped azóta jó zombiként vesz részt a világ szebbik fele ellen irányuló összeesküvésben. :)

a mesterAzért kíváncsi lennék milyen károkat okoz(hat)ott azon a két oldalon.

a mesterSebaj! A nagy ijedségre megyek és inkább szisszentek egy sört!

rapfenÉn odakattintottam, és "azon a két oldalon" további más oldalak jöttek szóba. Nekem úgy tűnt, hogy amonnan jött az anyag, a teljeskör csak áldozat volt. (De mint írtam, nem értem a magyarázatot.)

A válaszom, igen. Egyértelműen igen, mert Pl.: a Windows 8.1-en is tele van az oldal reklámokkal internet Exploreren és valószínű jelenthették az M$-nek hogy ezt a gyorsan terjedő Ubuntu disztribúciók M.O.-n nem teszik direkt abból a célból, hogy tönkre tegyék Amerikát, ezért teljesen jogosan támadó oldalként jelentették. Szerintem. És vagy megbántottuk Vér Pistit! :( Jelzem a képen egyszerre szerepel a torrent és az ubuntu szó és kitudja menyire értelmes az USA internet "lehallgató" szoftver :)

peterhMiért? A torrent az mindjárt bűncselekmény? További demagógiák: Akin tetoválás van az meg mind bűnöző. Aki tájszólással beszél az meg mind buta, primitív. Akinek nincs akváriuma, ...