Bazsó-Dombi AttilaOFF
Szerintem a füstölgés visszafogja a gondolatok szabad áramlását, mert nehezebben ír az ember, ha bizonytalan a dolgában, ha attól kell tartania, hogy tévedés esetén le lesz dorombolva, és ezzel hátrányt szenved a probléma megoldásának sikeressége/gyorsasága, márpedig az eszköz nem nálunk van, így biztosat nehéz írnunk.
ON
Én jelenleg ott tartok, hogy itt a lemez beolvasási sebessége elégtelen. Lehet rossz a lemez, az olvasó, a kábel, a csatlakozás, valamilyen beállítás… Megyünk szépen sorban, lassacskán záródnak ki az egyes lehetőségek, és egyszer csak sikerül eltalálni az okot, vagy megkerülni a CD-olvasást.
Azt írtad, hogy az Alternate-tel el tudtad kezdeni az ellenőrzést. Akkor ez a verzió betöltődött. Látod most lehet, hogy én is butaságot kérdezek: Nem lehet, hogy azzal végig lehetne vinni a telepítést, attól függetlenül, hogy az ellenőrzés elhasalt?
Ha ragaszkodsz a CD-olvasóhoz, akkor én a helyedben egy minimalCD-t próbálnék meg, arra csak kb. 30 MiB adatot kell kiírni, szóval csak annyit is kell beolvasni róla, a többit a netről húzza le.