UhubianLecsekkoltam, de nálam úgy tűnik, hogy minden rendben van. A 64-bitesnél a boot és EFI könyvtárak az UEFI-s indításhoz kellenek, azért vannak ott (32-bites rendszereknél nem támogatott ez az indítási forma). Igaz én 32-bites rendszert nem néztem, valamint csak Systembackkel írok pendrive-ot, és ISO-t csak lemezre (illetve VirtualBoxhoz). A menu.c32 fájl eddig sem volt meg, azt nem tudom, hogy Unetbootines kiírással miért hiányolja (bár ha jól tudom annak saját menüje van, szóval ez a saját bugja, illetve ezért sem támogatom). Javasolni tudnám a dd-s felírást helyette (esetleg az Ubuntu alaptelepítésű Indítólemez-készítőjét), ha nem a Systembacket használod. A múltkor egyébként ezzel nem volt gond (mert tényleg nem változtattam rajta)?
Frissítés azért lesz majd mert közben észrevettem pár dolgot, illetve az UEFI indítófájlokat is frissítem (még ha neked nem is ezzel volt problémád).
Esetleg ha megkérhetnélek rá, akkor légyszíves csekkold azt a 32-bites rendszert a daily Systembackkel (1.1.0.999), és ha még mindig fennáll a probléma, akkor kicsit pontosítsd azt a be nem töltést. Mármint, hogy hol akad el vele, mit ír ki (ha a menü bejön, akkor debug módban próbáld indítani).