egy.jatekos A debirf az egy olyan szkriptcsomag,amivel Debian alapú live rendszer készíthető a Debianból,de más Debian alapú disztrót is lehet vele készíteni(legalábbis szerintem). Az lenne a kérdés,hogy Ubuntut vagy Linux Mintet lehetne vele készíteni?
egy.jatekos Lehet,hogy nekikezdek a megvalósításához,csak nem tudom mennyi időbe tellik a squashfs modulok megépítése.
egy.jatekos Én olyan Slax-szerű Debian rendszerre gondoltam(324 MB,modulos működésű,4GB-ig perzisztens)
egy.jatekos szentikeLehet,nem érthetően fogalmaztam,de én csak hasonló struktúrájú rendszert szeretnék csinálni.
szentike egy.jatekos??? Más a csomagkezelés, mondjuk Debianban van! Mé nem jó a live Debian, esetleg a Slax?
egy.jatekos szentikeHa a Live Debian hasonlóan működik mint a Slax(persistent 4 GB-ig),akkor jó lesz.
ar3.14 egy.jatekosHa "LinuxLive USB Creator" -t (csak winre van)használsz a live rendszer pendrive-ra irásához, akkor majdnem minden ( http://www.linuxliveusb.com/en/supported-linuxes ) linux rendszerhez állithatsz be persistence-t. A UNetbootin -nál is van rá lehetőség, de csak Ubuntu-nál.