KimariteKedves Kimarite!
Nagyon szuper, hogy ennyire igyexel segíteni, de már én is kezdek lemondani a dologról. :-(
Egyfelől, mert a vezetéket úgy eszkábálta nekem össze a nagybátyám, így valóban nagy az esélye, hogy nem müxik, másrészt,hogy itt, ahol lakunk, egyszerűen már nem is lehet beszerezni ilyen vezetéket. (Az egyik oldal 15 tűs midi, a másik oldal usb-s)
Másrészt a billentyűt is most hosszasan utaztatták, amíg eljutott hozzám, így az is előfordulhat, hogy abban esett szét valami fontos alkatrész. (Bár, csatlakoztatni/áram alá helyezni csak a midi csatlakozón keresztül lehet, és ilyenkor az egyedüli "életjel" egy piros led, ami világít!)
Egyébként az adatairól csak annyit tudok írni, hogy "midi keyboard controller" , "MK-61".
Még egy próbát talán negér, hogy szétkapom a vezetéket, és kisérletezek, hátha működésre bírom. Pech, hogy nem vagyok egy elektromos szakember. :-(
...Egyébként hogy kell másik kernellel belépni?...Mellesleg mind két gépemen ugyanúgy nem működik, bár mindkettőn ugyanazt az oprendszert használom....
Mégegyszer köszönöm a segítséget! Jól tudom, hogy Te is zenélsz, igaz?? Illetve főként videókat csinálsz.?Ha jól emléxem, írtál valamit a zenés fórumon is nekem. :-)
Ciao