Szervusztok!
Én hasonló problémát látok a fórumban,http://ubuntu.hu/node/37689 de megoldás nincs csak más verziókat ajánlanak. A barátom vírusokkal küzd ezért gondoltam felteszek neki egy Ubuntut. Van neki egy 2gigás meg egy 512-es memóriája ddr2, AMD sempron 3400+ a proci nvidiageforce GO 6100 a videokártya. A lányom gépe egy régebbi hp és csak 512 a memo de azon simán működik az Ubi. Én nem hiszem el , hogy erre ne lehetne feltenni.
A winyóra régi 100gigás sata, de hát elég az. A cd-je jó arról telepítenék kiírtam a a legfrissebb Ubuntut. A telepítés utolsó 2/3-ánál megáll és fut fut de nem megy tovább , nincs lefagyva pár dologra tudok kattintani meg a vetítést visszalapozgatni. A nertől frissítést ha nem kapcsolom be akkor felmegy! Azonban akkor meg kettőt kattintok az egérrel és lefagy totál semmire nem reagál, tehát rendesen feláll az oprendszer , és az első egérkattintás után már nem mozdul semmi, de az egér egy pillanatra működik.
Feltettem az előző Ubuntut de az meg a videokártyát nem kezeli csempésen a felel monitor látszik csak. Mi a megoldás én el nem hiszem, hogy win7 megy rajt csont nélkül meg Photoshop stb és Ubi nem.