Néztem, van-e erről valami aktuális fórum, de úgy tűnik, csak nekem van vele gondom?
Több kubuntus gép van a családban, lesz némi dolgom. Mindegyiken a 12.04 LTS fut. (Illetve a saját gépemen már a 14.04, de ezen előtte sem volt gond.) Én mindig futtatom a frissítéseket, nekem rendben működött végig. Másik 3 gépen gond adódott a skype-al. Ha nincs frissítve, akkor jelszót kér, de nem enged belépni. Picipuha megint kitalált nekünk valamit! :(
Feleségem gépén frissítettem, be is lehetett jelentkezni a skype-al, de rövidebb-hosszabb idő után eldobta magát. Volt, amikor még megjelent a partner lista, és utána szállt el, volt, amikor már az sem jelent meg. Verzió kényszerítéssel visszaraktam az előzőt, azzal működött a mai napig. Megint lejárhatott valami "határidő", mert mától így sem enged belépni. Futtattam megint a frissítéseket, a skype is a legfrisebb, de most sem jó. Feleségem nem teljes jogú user, az én vagyok az ő gépén is. Ha az én acount-ommal lépek be, rendben működik a skype. Az ő acount-jával továbbra is elszáll.
Találkozott valaki ezzel a gonddal, esetleg a megoldást ismeri valaki?