Hali!
Annyiban változott a dolog, hogy mégiscsak van 20GB-s vinyóm, szóval akkor beszerelem, rakok rá Linuxot és lemondok arról, hogy hordozzam ide-oda. A dolog állása a következő:
Van egy:
-Kiwi 8.3-masom és egy
-Kubuntu 8.04-esem.
Amit szeretnék:
A Kiwit, mert benne van minden, csak frissíteni kell 8.04-re, de KDE felületet szeretnék. Ha a kubuntu-desktop-ot letöltöm, akkor angol nyelvű (régen kipróbáltam).
Kérdés: Hogyan tudom letölteni a kubuntu-desktop csomagot úgy, hogy magyar nyelvű legyen?
----------------------
Téma előző szövege:
Sziasztok!
Következő a probéma:
Letöltöttem a Kubuntu 8.04-et, majd kiírtam CD-re. Mikor beteszem a CD-t, felugrik egy ablak választási lehetőségekkel. Mivel én a C: meghajtóra szeretném telepíteni, kiválasztottam a Telepítés a Windows-on belül-t, vagyis a Wubi-t. Aztán egy másik ablakban ezt az üzenetet kapom: 'You need at least 256MB of memory to run the installer!' Szóval 256MB memóriámnak kell lennie ahhoz, hogy használjam a Wubi-t, és annyi is van. Pontosan 256MB. Szeretném használni a Kubuntu-t, mert eléggé megtetszett, de külön partíciót nem akarok adni neki (nem is tudok:D)
Kérdéseim:
1, Járt-e már valaki így?
2, Ha igen, vagy ha nem, tudja a választ?
3, Leírja részletesen, mit tudok ezzel kezdeni?
Köszönöm
Ui.: Lehet, hogy ezért nem kellett volna új téma, de szerintem mások is jártak/járni fognak így, mint én.