emergelekA képpel eggyé van olvasztva, annak már része.
Eltüntetni, leszedni kvázi nem lehet, de ha:
– A kép valamelyik sarkára kerül, akkor esetleg, ha olyan a kép, hogy úgy is használható, egyszerűen le lehet vágni (nekem ezért sem tetszenek ezek a szkriptek, és ahhoz hogy képet használj vízjelként, a szkript esetében is el kell készítened ezt a képet, de ezt mindenki döntse el maga).
– Könnyű eltüntetni, ha a kép valamely homogén színű részére kerül a vízjel (nyitok egy új réteget, színmintát veszek a vízjel melletti területről, kijelölöm a vízjel területét, és a színnel kiöntöm).
– Egyszerű eltüntetni, ha olyan területen van a vízjel, ahol el tudom takarni a saját logómmal és ez nem zavaró a kép szempontjából.
Nem véletlent tettem én sem a „csuhas32”-t a szöveg közé, szerintem onnan szinte csak roncsolással tudod eltünteti. Ha a honlap jobb és bal oldalán lévő négyzethálós részbe tettem volna, az nem lett volna túl bölcs, mert a vízjel által nem érintett négyzethálós rész simán rámásolható a vízjelezett részre, és már el is tűnt, a weblap hófehér részét meg ne is említsük, az gyerekjáték.
https://dl.dropboxusercontent.com/s/zt2w1t152bnpttj/vizjel2.png