borkaa"Egy feltelepített alkalmazás leszedéséhez is írjak magamnak egy progit...?"
Ha sosem használtál volna windows rendszereket, és olyan "tudatlan" állapotban ültél volna le mondjuk Ubuntu elé, akkor pár nap múlva minden kézre állna, és baromi természetesnek és logikusnak tünt volna. Majd egy év múlva odülnél egy Windows elé, akkor csak hápognál, hogy ez borzalmas..."használhatalan" (Ez idézet volt... valakitől)
Ezt nem elhini kell nekem, vagy másoknak, csak egyszer kiürített fejjel belegondolni.
Én szinte egyáltalán nem értek a linuxhoz, de megtanultam azt, amire szükségem van. Innen a fórumról megfizethetetlen segítséget kaptam, és kapok. Maga a fórum is olyan itt, amit nem lehet összehasonlítani egy windowsos fórummal.
Például, ha linuxos fejjel mennél egy wines fórumra, és ott ugyanezt előadtad volna, csak fordítva, hogy milyen használhatatlan a win, akkor a válaszok, illetve hozzászólások 80% efféle lett volna: " Akkor mi f..szt keresel itt? Húzzá vissza kisköcsög a .uzi barátaidhoz, oszt roncsad ott a levegöt! "
Szerintem lezárhatod ezt a fórum témát, és gyere vissza bármikor, amikor elakadsz valamivel. Ne azt írd, hogy "valami hibaüzenetet adott valami program", hanem írd meg pontosan mit csináltál, és hol akadtál el.
Elég az általánosságokból, jöjjön a konkrét kérdésed.
Mint pl. ez: "Egy feltelepített alkalmazás leszedéséhez is írjak magamnak egy progit...?"
Válasz: Persze! Ha szeretnél. De minek?
Leszedéséhez, vagy ahogy Te jelen esetben uninstallásnak nevezted, az kell, ahogy feltetted. Attól fögg, hogyan telepítetted fel. Próbáld meg mégegyszer ugyanúgy feltenni, és figyeld a képernyőt! Meg fogsz lepődni.