Na ma feltettem az új Ubuntut (egyenlőre csak Wubi-val) és minden jó..Amilyen drivereim vannak azokat felismerte meg dolgoztam vele kicsit így most minden működik kivéve a Tv tunner ami még bajos.Az is jó ódáig,hogy tvtime programmal ad képet csak hangot nem UPC directem van és a hang a hangkártya vonalbemenetére van kötve és nem akar hangot adni ubi alatt
Amúgy amiket hírtelen felraktam és mondhatni eddig beváltak.
Amsn (színes nevekkel bajba van szóval lehet lecserélem majd aki tud ajánlani valamit írja meg)
Xchat (tökéletes)
Vlc Player (mindent visz akár csak windows alatt)
Audacious (winamp klón nem rossz bár úgy is winampot leszek kénytelen használni wine-vel mert rádiozáshoz shoutcast-on sugározni csak avval lehet szerintem nincs linuxos megfelelője)
Tvtime (szintén tökéletes felvenni nem tud bár azt én se szoktam nagyon)
Kiba Dock (tudjátok az asztalra az a mac-ből átvett dock - nekem szükségem van rá windows alatt már megszoktam szóval ez kellett)
AcetoneISO (erről nem kell beszélnem 1-2hsz-el felettem írtátok )
Gnome Commander (esetleg van jobb írhattok,de mondjuk nagyon hajaz szerencsére a Total commanderre szóval rutinosan mozgok benne)
van még fent compiz,wine,htop,thunderbird,sype + az alapprogramok...
Meg letöltöttem az MS font készletet az lenne a kérdésem mi az optimális beállítás mit,hogy kell állítani a betűkészleteknél?
még két kérdés.Szóval ,hogy lehet megoldani,hogy indulásnál felcsatolja az NTFS (xp) winyókat mert arról van a hátterem és nem hozza be indulásnál,de amikor meg belemegyek a fájlkezelőbe akkor ott vannak az NTFS particiók :S szóval nem igazán értem
Meg megoldható valahogy,hogy bejelentkezésnél belegyen kapcsolva a num lock alapból ?