melcsi emergelekMost egy darabig nem leszek .A gépem a szervízben mert valószínű hogy más problémája is van.Végig futtat rajta egy csomó tesztet .Úgy néz ki az alaplap is hibás meg a táp is .Majd jövök ha kész lesz .
melcsi melcsiAkkor mondom .A táp egyértelműen csere .A videókari gaj az alaplap szintúgy .Azt mondta a szervízes hogy ad 2 nap gondolkodási időt mi legyen de szerinte jobban járnék egy teljesen új géppel . :'( :(
Htibi melcsiA három lap/per évet olvasva kb. hasonlót tippeltem (tudom, hogy ez téged nem vigasztal. :-().
emergelek melcsiAmíg nem tudsz másik gépet beszerezni,addig a HDD-d állapotát megvizsgáltathatod valakivel.Ha nem sérült és nem lett bad sector-os,akkor nem kell újat venned.Akkor sem ha majd az új alaplapodon csak SATA lehetőség lessz a perifériák bekötésére.Lehet kapni kb.3ezer Ft-ért IDE/SATA átalakítót.
melcsi emergelekA hdd kifogástalan állapotban van. Letesztelték azt is de avval nem sokra megyrk alaplap nélkül
egy.jatekos melcsiNekem már a 2. gépem van és az előzőnek a HDD-jét, a GPU-ját, és DVD meghajtóját örökölte.
Htibi melcsiEmbere válogatja. :-) Még soha nem vettem komplett gépet. Egy komplett géphez való alkatrészt azért már igen.
emergelek melcsiTe tudod mennyit tudsz majd elkölteni,egy két jó tanácsot szándékoztam volna javasolni.Ami neked most kellene egy működóképes géphez: -alaplap,processzor,memória,tápegység Egy új géppel még mást is megveszel és nem ennyiből jössz ki.
melcsi emergelekMeg aki mindezt összeszereli . Ha újakat veszek olcsóbban kijövök mintha vennék egy komlett gépet ?