Az oldal valamennyi regisztrált tagjának, vagy akár csak erre tévedő, Linux disztribúciók után érdeklődő olvasójának, és természetesen – az egész éves munkájukat megköszönve – az üzemeltetésben segédkezőknek, boldog új esztendőt kívánok!

Köszönöm, én is boldog új évet kívánok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Csatakozom az elöttem szólókhoz ! Minden Linux ( GNU-Linux ) felhasználónak - szimpatizánsnak. Eredményekben gazdag, bodog új évet kívánok !

Békés, boldog Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

Külön köszönet a "Kereső a bal felső sarokban található" segítőknek :D BÚÉK!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Köszönöm! Neked is boldog új évet, és a többieknek is.

B.U.É.K ! Mindenkinek! Külön köszönet az összes segítőmnek!

Boldog új esztendőt kívánok minden kedves fórumtársnak és családtagjaiknak. Illetve mindenkinek aki szeretné, ha a következő éve nagyon jól sikerülne. :-)

Bort, búzát és békességet mindenkinek!

Csatlakozom a társasághoz. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Remélem jövőre is találkozunk, ha máshol nem, legalább itt a fórumon. :-)

HtibiVagyunk itt egy páran akik szeretnek főzni.Párszor már utaltam rá,hogy az Ubuntu logót egy bogrács körül meg lehetne formálni. Ki,mit főz ma? Nálunk vaddisznó pörlölt a menü és mennem kell rá nézni. B.U.É.K.

Ezt az hozzászólást kifejezetten csak azért írtam, hogy legyen egy ilyen hozzászólás. BÚÉK!

Köszönöm, és viszont kívánom! Ezenfelül további segítséget és segítőkészséget kívánok minden régi és új tagnak/érdeklődőnek!