rapfenVégighallgattam Ádert... Bár azt tennék, amit mondanak. Lenne itt boldog új év. (Amikor elnök lett, akkor tudtam meg, hogy iskolatársak voltunk. Picit bíztam benne ezért.)

BÚÉK (ágyba mindenki)! :-D Jó pihenést, ha végeztetek a bulival!

HtibiŐrzöm a blökit. Az elmúlt évekre visszaemlékezve cirka 2-ig ki kell tartsak. Viszont vettem autópálya-matricát. Röhej, hogy 0:00-tól kapható csak.

• pube válaszolt erre.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/150101/2015-hoember-feliratos_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Boldog Új Évet Mindenkinek! :-)

Jó reggelt! Ugye nálatok is tök más ez az év, mint a tegnapi? :Đ

a mesterBiztosan. Példának okáért, én este megyek dolgozni reggelig, tegnap pedig reggel mentem estig. :-D

rapfenAz jó. (Azt viszont nem értem, hogy egyeseknél miért gond a kor, pont olyan vagyok, mint 50 évvel ezelőtt [na jó, egy kicsit nagyobb a pocakom :-D]).

HtibiÉn is hasonlítok akkori önmagamra. Lassan pont annyi hajam van, mint akkor, szeretem ha kiszolgálnak, és odavagyok a cicikért. :-)

HtibiAnyámnak mindig az volt a baja, hogy túl nyápic vagyok. Most látna, örülhetne. :(

Köszönöm és viszont kívánom Mindenkinek! :)

a mesterGyors voltál a matricával. Nekem nem tud átdobni az otp oldalára. Activity is not finishing on a timely manner A megyei évest, meg nem lehet megvenni sem az otp direkten, sem a nemzetimobilfizetes.hu oldalon. A net is szabotálja ezt a díjat.

pubeMuszáj voltam gyors lenni, mert ha kilépek a kapun, már a pályán vagyok. Sehova nem tudok menni a 7-es nélkül. Hajnalban nekem pöccre bejött az OTP is. Tettem virtuális pénzt a virtuális kártyára, aztán kifizettem róla a virtuális matricát. 0.23-kor. Kaptam egy szép színes pdf nyugtát. Lejárta után 5 évig őrizzem...

• pube válaszolt erre.

a mesterUgyan ez volt a tervem. Nem baj, majd éjszaka próbálkozok.

pubeEstefelé berágtam, hogy hiába regisztráltam, kiírták, hogy csak 1-jén 0.0-tól lesz megvehető. Megittam a pezsgőt, és a pajzán gondolat tetté vált: éjfél elmúlt, meg kell próbálni. És tényleg ott voltak a megyei ikonok, ahol este még semmi.

• pube válaszolt erre.