ztsoftJó másfél két hónapja amikor még nem rég volt fenn a rendszer és a kiadás utáni kezdő időkben voltak olyan esetek,amikor a wifi megállt.Le-fel csatlakozás után megint ment,de random előfordulással.Olvasom a HUP-ot is és ott volt egy téma az új KDE-vel kapcsolatban(nem tudom most ideidézni).Ott is egy Arch user kért egy kimenetet a hálózat kezeléssel kapcsolatban(ezt sem tudom most pontosan).
Elnézést a pongyola megfogalmazásokért,de Ő akkor azt mondta a kimenet láttán,hogy rengeteg szolgáltatás fut,nézzek utána ennek-annak.
Időközben jöttek-jönnek a frissítések szép számmal a rendszerre,a wifis probléma megszűnt.
Elfogadom magyarázatként,hogy nem mindegy,hogy Arch-ot vagy Kubuntut használunk.Teljesen más a két rendszer,így a futó-telepített szolgáltatások is biztos különböznek.
A tények ellenére is szépen,kényelmesen megy a notimon az új KDE és nagyon tetszik.
Arch telepítéshez meg még nem fogok neki,tudás és idő hiányában.Kaost már ajánlottak itt az új KDE gyanánt és ahogy tudom az is az Arch-ból lett independent distro.
Köszi az infót.