ricsi-pontaz karyba40Ez tényleg jó hír lenne, elnézve az áraikat, teljesen reálisan dolgoznak, kb ugyanennyiért kapnád meg Spanyolországból is. Bár nem hiszem, hogy nyárnál előbb ez megtörténne, de ne legyen igazam. :)
pube ricsi-pontazAz majd érdekelne, hogy igo-t fel lehet-e rá varázsolni. Esetleg android emulátorral? :D
kepesvicced régen mintha lett volna valami ubuntu for android, amit androidra lehetett rátelepíteni és közös kernellel mind két felület használható lett tőle
Marcus15 kepesviccedAz inkább arról szólt hogy dokkolható telefonoknál ha dokrateted és elindítottad az ubuntut akkor megkaptad az asztali környezetet, de amekkora csend van körülötte szerintem az már egy halott project.
karyba40 Elég nagy lett a csend a telefon körül . Hívtam a boltot,és nem nagyon vigasztaltak nem tudják,hogy mikor kapnak belőle. Majdnem hogy leakartak beszélni róla. A mostani haldoklik,de inkább nem lesz telefonom. Nem veszek droidosat......
ricsi-pontaz karyba40Miért ne lenne csend, még senki nem kapta meg a telefonját? Állítólag a kínai új év miatt készülnek el és érnek csak ide márciusban a telefonok. Remélhetőleg jövő héten. :)
karyba40 Szinte mindent Kínában csinálnak. ócsó a munkaerő :) Ha a Spanyolok gyártanák,lehet,hogy ez a készülék nem jönne ki százból . Ez jellemző az összes kütyüre.
ricsi-pontaz Bár úgy volt, hogy csak a jövő heti barcelonai MWC-n (Mobile World Congress) erősíti meg a híreket a Meizu az Ubuntus MX4-gyel kapcsolatban, de most már szinte biztosra vehetjük a dolgot. A Meziu a hivatalos Weibo (kínai Twitter) oldalára posztolta ezt a képet.
gyarakilaszlo ricsi-pontazEléggé meggyőző volt a bq iránti kereslet. És feltételezhetően ők is szeretnének minél hamarabb szakítani.
gyarakilaszlo ricsi-pontazNem egy kategória, de biztos, hogy sokan vannak, akik azért nem vettek bq-t, mert előbb kíváncsiak a Meizu árára.
karyba40 A MEIZU hardveresen ott van a szeren,de nekem túl nagy a készülék. A mostani is állandóan ki akar esni a kezemből . A BQ a maga 4.5 coljával pont jó lenne . Az a lényeg,hogy mindenki a maga igényei szerint tud választani.
ricsi-pontaz karyba40Nekem a Meizu mérete szimpibb, az ára nem :) De várjuk a további telefont. Úgy néz ki a következő szereplők egyike már az USA piacát (is?) fogja megcélozni, és június körül lehet belőle valami. Meg persze várom már a bq-t is a postástól. :D