[törölve]Na ja. A moderátorok dolga, hogy rendet csináljanak.
Az ő fegyverük jóformán csak a szabályzat. Viszont nem robotok, van millió és egy dolguk, nem moderátornak születtek, klaviatúrával a kezükben, moderálásra éretten, és különben már abból is volt probléma, hogy "miért akarnak uralkodni a fórumon"?... Ha elszabadulnak a dolgok, már nem is nagyon tudnak vele mit csinálni. Ha kemények, az a baj. Ha nem, akkor az. Pedig ők is emberek, akiknek néha rohadtul tele van a tökéletesen a feje a többi emberrel, akik nem értékelik a munkájukat - akárcsak néhányan a tiédet.
Ha most jönnek újak, bennük még lesz akkora lendület és frissesség, hogy helyrepofozzák a dolgokat, és akkor visszatér a rendes kerékvágásba minden. Reméljük. :)
Tisztelet a másik iránt? Az jelent neked nagyobb tiszteletet, ha megmondják neked azt is, amit nem akarsz hallani, csak azért, hogy tisztában legyél vele - tiszteletből -, vagy az, ha minden hsz-t úgy kezdünk, hogy "Sziasztok", "Kedves fórumozók" vagy "Tisztelt XY?" - nem a mostanira értettem konkrétan, hanem általában.
Szerintem, ha a másik hajlandó veled konfrontálódni, nem fut el, nem akar hátba támadni, annál nagyobb tiszteletadás nincs. Idegesítő piszkosul, de jobb, mint ha a hátad mögül támadna.
Megtisztel azzal, hogy "szemtől szembe" kinyilvánítja a véleményét. Ezt, és minden feléd irányult akciót úgy reagálsz le, ha te magad is tisztességes vagy: hogy felveszed a kesztyűt.
"Hogy én mit tudnák tenni is ha vissza térnék mhhh semmit eddig is probáltam , de hiába kis hal vagyok én ehez ."
És egyben piszkosul nem értesz dolgokat. Nem az számít, hogy mekkora hal vagy, hanem az, hogy mit tudsz azzal kezdeni, és hogy állsz másokhoz. Meg lehet sértődni, el lehet menni, de ezzel nem érsz el semmit.
A világban ezrek és ezrek bújtak el a gyengeség leple alá, és fordítottak hátat a harcnak, amiben nem veszthettek volna SEMMI lényegeset, csak esetleg be kellett volna ismerniük, hogy tévedtek.
Mindenkinek el kell döntenie magában, mi az, amit fontosnak tart, és törekednie arra, hogy azt kövesse.
Hidd el nekem, te sem érsz kevesebbet, mint bárki más, csak hátat fordítasz, nem állsz ki az igazadért, és nem fogadod el, ha másnak igaza van. Tény vagy nem tény, hogy nem írsz helyesen? Ha tény, akkor ne akadj ki rajta. Mondd meg, hogy ne b*szogassanak miatta, nem vagy hajlandó helyesen írni.
Vagy mondd azt, hogy akkor legyen jó napotok, úgy fogok írni. És kész. De ugyanígy igaz ez minden más problémára.
Ha tévednék, majd kijavítasz.