csuhas32No csak végigcsináltam a Mac OS X-szel is. Teljesen olyan volt a terminálban dolgozni, mintha Linuxoznék, itt is dd-vel kellett operálni. Kipróbáltam a végeredményt, szépen bootolt… A nagyon nyers képernyőképek a merevlemezen és valahol a felhőben. Nem ígérem, hogy ma még lesz velük időm foglalkozni. Amint legalább egy kicsit megvágtam őket, felpakolom ezeket is az erre a célra használt Dropbox fiókba és belinkelem ide. Kis türelmet kérek még! Talán holnap tudok rá időt szakítani.
Ismertető
HtibiEzeknek van az elején: Segítségnyújtás Skype-on Ubuntu képfájl kiírása USB-s eszközre Windows alatt Ennek meg nincs: Ubuntu képfájl kiírása USB-s eszközre Ubuntu alatt Ritkán Wikizem, azt hittem valamit én csinálok rosszul, de mivel ezeket (nagy részben) én csináltam, hasonlóan hoztam létre, még a régebbit meg is nyitottam szerkesztésre, hátha meglátok benne valamit, amit már elfelejtettem, arra jutottam, hogy valószínűleg kevés címet vagy alcímet tartalmaz, ezért nem jött létre automatikusan a tartalomjegyzék. Így kicsit szegény UNetbootin el lett dugva, nem lehet közvetlen linkelni.
Htibi(Azért mert ott pingvinként totyogok, annak is örülök, ha nem túrok szét valamit. A múltkor is volt valami aláírásos mizéria. Itt azért otthonosabban mozgok. Nem mindegy hol kérdezek? Mindenhol te válaszolsz. :-D Amikor direkt nem a Segíts témába OFF-oltam a FB oldal ügyében, hogy ne zargassalak, akkor is te válaszoltál. :-) ) Köszi szépen, tökéletes lett!
csuhas32"[talán az UEFI-t jobban támogatja?]" Való igaz, annyival kiegészíteném egy -kezdőnek talán kevésbé passzoló- tapasztalattal, hogy Windows és Linux Uefi felepítőt is sikeresen létrehoztam már így http://unix.stackexchange.com/questions/28107/create-a-bootable-uef-grub-usb-for-ubuntu-windows-7-install Win 7 UEFI installert kizárólag így csinálok már, Linuxot vagy dd -vel, vagy a linkelt módon. Nem épp "newbie corner", de nem baj, ha látják a népek ezt is.
Silent_Bob" Windows és Linux Uefi felepítőt" Fele win, fele lin. :)