a mesterÉn tudom, mire való az, amit vettem, van leírása is a gyengébbek kedvéért, amire maga rákereshet. Fordítva nem jó, hiába akarja velem elhitetni (az ön dolga, mit hisz, mert mi másért nem hiszi(?). Én a kérdezőnek válaszoltam, ő érti is, és rá bízom a megértést. Persze, ide lehet citálni a pápát is, és a Halász Judit Mákosrétesét ;). Próbálja használni a keresőt ..., be fog jönni szerintem (beírja azt a típusszámot az URL mezőtől jobbra a keresőbe, tehát amit közöltem, majd enter-t üt - segíteni próbálok, ne értse félre ..., de ami nem megy, az nem megy). A másik "válaszára" is értendő a válaszom. Feleslegesen ne akadékoskodjon, de hiába kérem erre, tudom. Nagyon nem zavar, csak kicsit :).
"A képeden a kérdező B típusára kísértetiesen hasonlító tárgy van. / Szóval akkor melyik az A, meg melyik a B?"
A kérdezőnek leírtam, hogy az övé nem jó - ezt ő is tudja - az enyém a jó neki. Nem Sicc-ezünk most, ez volt a válaszom. Bemutatkozom: a kérdezőnek szoktam válaszolni, mármint aki indítja a szálat, mással nem igazán foglalkozom, csak, ha értelmes felvetést tesz hozzá. Ne értse félre, nem gonoszság ez, egyszerűen nincs energiám többre.