Üdv A problémám: Ami igazán idegesít és jó lenne ha megtudnátok mondani hogy hogy oldjam meg. A lényeg amikor játszom az UT-val ugye ezt a két betűt senkinek se kell kifejtenem :) mindenki tudja miről van szó, na a gond az hogy mivel a játék lényege hogy haladjunk aki megáll meghall :) ezért általában folyamatosan kell nyomni az előre vagy valamerre gombot és hát néha csinál olyat hogy nyomom az említett gombokat és egyszer csak mintha elengedném (néha még villan is a kép), ilyenkor ha újra nyomom akkor megindul megint de akkor is nagyon idegesítő ha emiatt nem tok kiugrani a liftből vagy épp kapok egy fejest. Remélem tudtok segíteni, mert hát Ubuntuban mindent meg lehet csinálni csak akarni kell :). Ja és a Compiz nincs bekapcsolva. Előre is köszi. CSövi

hi! nemnagyon van ötletem a problémádra. az első az, hogy miközben írsz emesenében ne nyiss meg más alkalmazást és nemfog bezavarni, vagy nem értem, hogy hogy érted. a második problémára meg az én javaslatom az lenne, hogy ne játsz UT-val, ugyis értelmetlen, nézz vmi gondolkodósabbat. dehát ízlések és pofonok üdv balazs

balazs.tasnadiMint mondtam nem csak azzal van a probléma hanem mondjuk mikor NetBeanst használok és nem nyitok meg progit hanem történik valami esemény egy másikban node ez nem is annyira lényeg ezt még kibírom viszont az UT jó lenne ha jó lenne :). Válaszul csak annyit hogy jól mondod ízlések és pofonok rosszat nem akarok mondani úgy hogy csak annyit hogy gondolkodom eleget néha kikapcsolódni is kell :). CSövi

KarfiLehet velem van a baj, nálam a commandos már túl pörgős:D nemamugy nemtom én UT-t vmiért sosem szerettem, ilyen CoD még oké de az valamiért nem jött be nomindegy szevaa

Karfimelyik UT-ről van szó? :) személy szerint a 3.rész linux kliensét várom már végre

Hali Senkinek semmi ötlet?

• taz válaszolt erre.

KarfiHali, BIOS-ban mire van beállítva a "typematic rate"?

tazHali Semmire Asus X51-R laptopról van szó szinte semmit nem lehet állítani a biosban. Amugy mire gondoltál? CSövi

Ennyivel később: 6 nap

Hali Sikerült megoldást találni a problémára gondoltam beírom megosztom veletek hátha még másnak is ilyen gondja lenne. A megoldás a következő frissíteni kellet az UT opengl meghajtóját amit az alábbi címről lehet letölteni: http://g-lite.kochen.nl/misc/OpenGLDrv.so Ezt simán bemásolod az UT/System mappába és kész is van, majd az UnrealTournament.ini (/home/sajátmappa/.loki/UT/System) ben módosítod/hozzáadod az alábbi sorokat: [OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice] UseGammaExtension=True UseModulatedGamma=True MinDepthBits=16 ShareLists=False Translucency=True VolumetricLighting=True ShinySurfaces=True Coronas=True HighDetailActors=True UseTrilinear=True AlwaysMipmap=False AutoGenerateMipmaps=False NoFiltering=False MaxAnisotropy=8 UseS3TC=True NoMaskedS3TC=False Use16BitTextures=False UseBGRATextures=True LODBias=0.000000 UseTNT=False TexDXT1ToDXT3=False UseMultiTexture=True UsePrecache=True MaxTMUnits=0 UsePalette=True UseAlphaPalette=True MaskedTextureHack=True GammaOffset=0.500000 GammaCorrectScreenshots=True GammaOffsetRed=0.000000 GammaOffsetGreen=0.000000 GammaOffsetBlue=0.000000 OneXBlending=False RequestHighResolutionZ=True RefreshRate=0 SwapInterval=1 FrameRateLimit=0 UseAA=True NumAASamples=4 AAFilterHint=0 UseZTrick=False MaxLogUOverV=8 MaxLogVOverU=8 MinLogTextureSize=0 MaxLogTextureSize=8 UseCVA=False UseMultidrawArrays=True BufferClippedActorTris=True BufferTileQuads=False UseSSE=True UseVertexProgram=False UseTexIdPool=True UseTexPool=True DynamicTexIdRecycleLevel=100 DetailTextures=True UseDetailAlpha=True DetailClipping=True DetailMax=2 SinglePassDetail=False SinglePassFog=False ColorizeDetailTextures=False és kész is a dolog tökéletesen fut az UT :D Viszont leírok még egy kis segítséget mivel nekem integrált videókártyám van valami ati X1100 ezért azt hittem hogy az a rossz és azért nem megy rendesen csak alacsony felbontáson az UT de van egy megoldás az előbbieknél bemásolt soroknál a FrameRateLimit=0 ha módosítod meg lehet adni a maximum képkockák számát nekem ez 40 lett ezáltal lehet korlátozni a játékot és így már tökéletesen fog futni. Remélem segítettem ha valakinek még is van valami problémája írjon :D. CSövi

Ennyivel később: 14 év