trtnagyon érdekes amit irsz, remélem nem értem félre.
Az MT4 programokat a távoli szervereken mindenhol 'kliensként' futtatom, ahogy mindenki más is. Grafikus felület kell neki, legalábbis egy nyitott csartra kell 'felhúzni' a kereskedő robotot, ami azután teszi a dolgát és nyit-zár poziciókat önállóan. Igy távolban 24 órában fut, közel az adatközponthoz a gyors kapcsolat miatt. Ezt hívod kliensfuttatásnak. (ha jól értem) mert a gépemről csak RDP-vel rámegyek a windoz grafikus szervereire, és mindent ott csinálok, mint ahogy a saját gépemen is tenném.
Azt elsem tudom képzelni, még senkitől sem hallottam, hogy a linux serveren grafika nélkül telepitsem a wine progit + a metatrédert (bár nemtudom hogyan) de ha kész lenne , akkor futna a linux serveren grafika nélkül az MT4, amikor pedig rámennék a windozomról a 'megfelelő' távoli kapcsolatra, akkor nálam jelenitené meg a grafikát , pillanatnyilag - ideiglenesen ?
én ott tenném rá a csarta a robotot és kilépnék a távoli kapcsolatból, akkor grafikai felület nélkül futna a linuxon a cucc. Nyilván a lehető leggyorsabb ez lenne. Jól értem én ezt az egészet? Mert roppant durva lenne...