bartasziliNE VÁLASZOLJATOK, SAJNÁLOM A BÁTORTALAN HOZZÁÁLLÁSOM.
A legutóbbi eladó általi szervízbe küldést követően a SZERVIZ 2. HÉT VÉGÉN KIVETTE A 4gb ram-OT PRÓBÁRA ÉS MŰKÖDÖTT, AZZAL viszont KÉKHALÁL VOLT NÁLUK. Azóta a 4GB ramot az eladó cégnél visszaveszik, ha eljutok hozzájuk.
+ Felvittem SSD-re, sdxc-re, usb-re UBU 14-03...amd-t.
mindegyik megy külön indíthatóan. És féreg mentes ez az X200-tablet gép!
Sajnálom, hogy
én miután az eledótól betett +4GB ram "LÁTSZATRA" hibátlan memória teszteket művelt, ÉN LEGALÁBB, DE AZ ELADÓ ÉRTŐNEK LÁTSZÓ EMBERE SEM vette ki próbára,
de utoljára ÉN Dobozos XP-Home ELEJE időszakban nyúltam gépbe! Notinál (ez kb. a 5.) csak egyszer, akkor hibás volt valóban, nem miattam cserélték. kIDERÜLT a RAM foglalata laza volt, a keyb kezeléstől lebegett, és gyakran meghibásodott. Áron alul eladtam annak, akinek a hibátlan képernyője kellett.
A 16"-os gépemben FÉREG RÁGCSÁL.
Új felhasználóhoz IS utánam jön idővel.
A működését a Libre Office teszi lehetővé, és a Firefox-ban is kellemetlenkedik.
Az Excel filejaim viszik tovább! A BEÉPÜLÉSE az LO emailmerger kiegészítésén keresztül történt, és internetes kapcsolattal hihetően távvezérelték.
Jelenség legdurvábbja: Az utolsó file mentésekor látszatra a file headerben minden oké, de a file teljesen üres.
Az elötte másként elmentett file hibátlanul működik. Ezért tudtam tovább dolgozni.
Firefox jelenségek: Általam gyakran használt Facebook, levelező bekorlátozása A.) Egy időre pl. fél napra letiltja a beírási lehetőségem. Ugyanakkor másik böngészővel ugyanaz ment! De a Firefoxon pl. videót nézhettem. Másik gépen is működött a letiltott beírás!
B.) Idővel a másik böngészőt is bekorlátozta, majd a 3.-at is, végül a teljes internet kezelést is leállította.
C.) Amennyiben új felhasználót hoztam létre és az LO-t is használtam, akkor oda is utánam jött, a jelenségek ott is bekövetkeztek. Sőt immár a nevezett másik gépre is hatással van. Ezért ott nem működök, csak frissítek.
D. Újabban a levelező jelszavaim hibásan mennek el a férges gépemből, és emiatt nem tudok velük belépni.
DE másik bőngészővel 1.-re a mindig ugyanúgy jól beírt jelszóval beléphetek!
EGYIK SEM KITALÁLT JELENSÉG, ÉS A FACEBOOKON TÖBBEKNÉL HASONLÓ FORDUL ELŐ, AKÁRMELYIK OPERÁCIÓS RENDSZERT HASZNÁLJÁK!
""a LINUX NYILT FORRÁSKÓDÚ RENDSZER, ÉRTŐ-GAZEMBER LAZÁN KIHASZNÁLJA, HA MEGFIZETIK ÉRTE!" Utóbbi mondatot egyik számítógépes cég szervizese mondta! Az internet bekorlátozása történhet gépen kívül is pl. routerből, stb.
De ez nem vírus, hanem célzottan beépített féreg!
Ezeket a jelenségeket ÉN akkor sem tudnám előidézni, ha én lennék "a mester", de a linux utasítás rendszeréből csak azt tudom megoldani, aminél betüre pontos leírást kapok! A véletlen bekövetkezést TI sem hihetitek el.
Elnézést kérek a hosszú megoldási időszakért!