nemoÉn ugyan nem próbáltam, de a wubival való telepítés is és a virtuális gépre való telepítés is visszafogja a rendszert, a felhasználók tapasztalatai alapján. Ez nyílván érthető is, hiszen egy op. rendszer mégis csak azért van, hogy natívan legyen telepítve. Amúgy magát a wubis megoldást is csak azért találták ki, hogy a felhasználók ki tudják próbálni a rendszert (hasonlóan a liveCD-hez), ellenben tudjanak menteni, programot telepíteni stb.), aztán ha tetszik, jöhet a végső telepítés. B.
Wubi eltávolitáskor mi történik az inditási menüvel?
Ennyivel később: 12 nap
Sziasztok! Most kezdtem Foglakozni a Linuxal.Lehet butaság,de az érdekelne engem ha telepítettem egy programot ,ami nem látcik a programok hozzáadásánál/eltávolításánál,hogy tudom uninstallálni..? A másik nagyon fontos dolog.. Mért nem látja usb röl csatlakoztatott ntfs vinyómat?Ha meg látja BAd et ir .. Van erre valami megoldás? Segítséget előre is köszönöm!
Ennyivel később: egy év
atyekAz ntfs fájlrendszerü particíóknál, ha nem volt rendesen leállítva a Windows, akkor a linux nem szereti. Nem lehet, hogy ilyen leállítási gond van azzal a vinyóval? Nem használok usb-s vinyót, nem tudom, hogy kapcsolod ki. Más: Teszteld le Win alatt, nincs-e valami gond vele (badsector pl.) Vagy egy liveCD-ről indítot gparted mit mond rá.
Ennyivel később: 13 év
administrator lezárta a témát.