Ha ilyen gépem lenne, a mai tudásom szerint, egy 14.04-es Lubuntu-t vagy Xubuntu-t vagy L.M -17.2 Xfce-t próbálnék ki rajta live-cd-n. (Ha ezek nem igazán válnak be, akkor a 12.04 ill. a Mint 13-as ezeknek megfelelő kiadások.)

lala214.04 LTS Ubuntu-t raktam rá. Nem egy villám gépezet, de egyelőre működik vele minden, amit használok. 14.04 Lubuntu-t is próbáltam, de ott nem tapasztaltam sebességnövekedést, és annyira nem jött be. 12.04 LTS Ubuntuval pedig nem működött a prezenterem.

RitanaÉs Te ízig-vérig nő vagy. Mire is gondolhattál egyből. :-P

lala2(Most már) Bátran tudom ajánlani a gépnek megfelelő XFCE asztali környezeteket. (MATE-al nem volt még dolgom - talán az elkövetkező időkben lesz. Tervezem, hogy belenézek live módban...) Sokáig próbálkoztam Cinnamonnal, de a gépek nem igazán szerették (a konfiguráció miatt). XFCE-vel simán "gurulnak". A KDE nagyon szép kialakítású, de nekem kicsit fura a "nyelvezete". :)

rapfenNa, egy ízig-vérig pasi meg mire gondolt egyből ... ? :P

guciEbből is az látszik,hogy akik Linuxot használnak.Azok is hús-vér emberek,nem pedig az elterjesztett "közhiedelemmel szemben" (világtól elvonult,befordult kockák). Értik itt a poént és érzik is ha valamire lehet kötni egy humoros szálat.Tudtam volna én is,de nem görgetem tovább. Üdv. a közösségben és remélem ha gondod lessz , akkor sikerül megoldást találni.

guciNemi nézeteltérésekért kukkants be néha az "És a Te asztalod hogy néz ki ?" című topikba... :))

Ennyivel később: 7 év