lala2 fahej80Ha a jobb felső sarokban a "/dev/sr0"-ra kattintasz , nincs legördülő menü ? Mert ez tényleg egy DVD meghajtó.
sömike fahej80Mi lenne ha ha megkérnél valakit, hogy nézze meg a lemezedet? Persze nem a nagyira gondolok. Bár ha infos akkor hozzá is viheted.
lala2 sömikeEzt csak mintának szántam...pont egy Ubuntu 15.10 Mate live-cd-n voltam. (A partíciós tábla létrehozása van kihangsúlyozva.)
a mester peterhhánézd... kéne látni - egy eszköszt, amről be butolt - megegy másik eszköszt, ami a vinyó ha ez a kető nemlácik, akó ot bajvan
peterh a mesterA dédézés a topik trágyájához tatozik tehát tárgy, plusz mert ki is lett tárgyalva ezért is a tárgy esete forog fent. Sz.: Na jó feladom! Úgy érzem én ebben nem vagyok mérvadó. Ezt beszéld meg inkább sziapó-val.
a mester peterhHát az anyanyelvedet nemsikerült megértened, az biztos. Főnév, melléknév, ige: ugyanazon szótő mögé más képzőt rax, és máris más szófaly. Tökjó dolgokat írnál, de ha tréfásra akarod venni, akkor ilyen piti szabálytévesztésekkel ne verd agyon.