Tegnap elkezdtem a 15.10-re aktualizálni a 15.04 telepítését bemutató leírásokat. A Legacy felénél tartottam, amikor az egyik képet nem tudtam feltölteni, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, gondoltam kihagyom és majd visszatérek rá. Már a végénél jártam ennek a leírásnak, amikor a diákról készült képeket töltöttem volna fel, de azok közül a második felment, az első és a harmadik nem. Amikor kitallóztam a képet, akkor a bélyegképe még megjelent, ám a Feltöltés gombra kattintva nem lett sikeres a feltöltés. Látszólag feltöltődött valami, de a szerveren még sincs „semmi”. Foglalja a nevet, de fénykép, az nem volt a szerveren. Itt megálltam. Aztán későbbi próbálkozásomnál új hibaüzenet érkezett: „Az elveszett munkamenetadatok miatt sajnos nem tudtuk feldolgozni a szerkesztésedet.” Kijelentkeztem. Kértem új jelszót. Megpróbáltam bejelentkezni. „Hiba történt a bejelentkezés során A wiki sütiket („cookie”) használ a szerkesztők azonosításhoz. Nálad ezek le vannak tiltva. Engedélyezd őket a böngésződben, majd próbáld újra.” Htibit már vegzáltam eleget. Ő volt olyan jó, hogy időközben a falsul sikerült képfeltöltéseket törölte és igyekezett tanáccsal is segíteni. Próbáltam törölni a sütiket, az összes előzményt. Telepítettem másik böngészőket a Firefox mellé. Telepítettem Androidra Operát, megpróbáltam onnan is. Próbáltam fizikailag máshol lévő gépről az enyémtől eltérő verziószámú Ubuntu alól. Ezt a bejegyzést most openSUSE 13.2 (Harlequin) (x86_64) alól írom, a Konqueror sem hozott szerencsét. Én mindent kipróbáltam, amit csak tudtam, ráadásul szerintem azokat a legkülönfélébb variációkban. :-( Egyetlen dolog, a szolgáltató volt azonos minden esetben. Jelenleg nekem csak tőlük van minden vonalon internetelérésem. A torrentek visszaosztását is visszafogják valahogy, én már másra nem tudok gondolni, minthogy ők állítottak be valamit úgy, hogy az nem tetszik az oldalnak. Jöjjön tehát a kérdés: UPC alól ti be tudtok jelentkezni az Ubuwikibe? (A 15.10 Legacy már majdnem teljesen kész a kimentett anyag itt megtalálható. A diákat kellene még cserélni, és a két (telepítés utáni első indításkor készült) képernyőképet, valamint a 15.04-et átírni 15.10-re. Ezeket a képernyőképeket valamint a particionáló ablakát ábrázolót feltettem ide. A 15.10 UEFI képernyőképei megtalálhatóak itt. Remélem jól jártam el és mindent átadtam a rendelkezésetekre bocsátottam arra az esetre, ha én továbbra sem tudnám folytatni a munkát, viszont akad köztetek olyan, aki be tud jelentkezni és szívesen megcsinálná!)
Bejelentkezés az Ubuwikibe
Töröltem a Firefoxban az összes előzményt és a sütiket. Egy vodafone-os androidon beállítottam WiFi-hotspotot és azon keresztül csatlakoztam az internethez. Így sem sikerült bejelentkeznem. :-(