emergelekElőször azt próbáltam, de nem sikerült (nem idézném ide a témát). Aztán megpróbáltam egy újabb, nem LTS verziót telepíteni, ami szintén nem sikerült. a mester javaslata miatt megpróbáltam egy köztes megoldást: 14.10. Minden tökéletesen működött, csak azt már nem támogatták. Sikerült felraknom rá egy Systemback-et (azt a témát sem idézném ide) és frissítettem 15.04-re. Majd jött a fehér képernyős probléma és letakarítottam. Később felraktam egy Deepin 2014.3-at, ami Ubuntu 14.04 LTS-en alapult. Ez után egy sima 15.10-est raktam fel, majd egy 15.10-es Kylin-t (ez van fent most is). Nem sokkal később gondolkoztam, hogy minek nekem 4 oprendszer, miközben ha csak egy dologra használom őket (egyet iskolában, egyet otthon mindenre, a Windows-t meg játékra), akkor is elég a három, ezért töröltem a sima 15.10-est. Aztán a Deepin bedöglött és újratelepítettem. Jött a fentebb említett probléma, amit először a hivatalos fórumukon is ajánlott újratelepítéssel próbáltam orvosolni, de csak nem lett jó. Ez után jött a Deepin 15 RC (beta-ról frissítve), amivel kapcsolatban létrehoztam ezt a fórumtémát. Megpróbálom majd felrakni a 16.04-et (még a téli szünetben) és majd írok pár sort, ha sikerül. Ha nem, akkor várok vele addig, amíg legalább beta-ig el nem jut. Utána megpróbálom újra.