Savan Weylyn Egy korábbi Lubuntu-s kérdésemre kapott válaszokból kiindulva feltelepítettem az asztali gépemre az x11vnc-t és amikor elindítanám azt az x11vnc -rfbport 5900 -passwd %jelszó% paranccsal mindig ezt kapom. Megpróbáltam azokkal a kapcsolókkal is, amiket ajánl, de úgy sem működik.
gytoth Mi a baj? Ez egy teljesen normális kimenet indítás után, ahogy nézem. Miból következtetsz arra, hogy hiba van?
Savan Weylyn gytothAbból, hogy eddig nem csinálta és kapcsolódási kísérletkor általában "Nem lehet csatlakozni a vnc kiszolgálóhoz" hibát kapok. Függetlenül attól, hogy be vagyok-e jelentkezve vagy sem.
Savan Weylyn a mesterEddig nem kaptam választ erre a témára, azért csináltam a másikat. De ha úgy jobban tetszik, akkor a másik témával alternatív megoldást keresek.
Savan Weylyn gytoth14.04 alatt sosem írt ki semmi hasonlót. ha jól indítottam el (nem írtam el a parancsot), akkor kiírta, hogy az 5900-s portot figyeli, ha nem, akkor nem írt ki semmit. Mindkét esetben azonnal visszakaptam a promt-ot.
gytoth Savan WeylynCsak ismételni tudom: a program kimenete, amit linkeltél, nem hiba. A kutya máshol van elásva.