Készitettem egy kis ubuntu szervert és futtatom a kis weboldalam, ismertek valami parancsokat amivel terminálból meg lehet figyelni a forgalmat, valami adatokat gondolom ki lehet nyerni google analitics nélkül is. Köszönöm
pl. webalizer
Sziasztok Telepítettem az Ubuntu 16.04-et, és a Gkrell system monitort nem tudom telepíteni. Tudnátok valami tanácsot, vagy alternatívát. Ezt a kis programot már megszoktam.
dones2"nem tudom telepíteni" Tanuld meg, hogyan kell, vagy fizess meg valakit, aki tudja, hogyan kell.
a mesterKöszönöm, hasznos volt
dones2"Az Ubuntu nemcsak egy operációs rendszer, hanem egyben egy nagy, sokszínű közösség is." dones2, ezen vagy ezen leírás alapján a Gkrell telepítése elég összetett folyamat, ne nekünk kelljen kitalálni, mely pontnál akadtál el.
XebecheKöszönöm a segítséget, sikerült megoldani.
dones2Mi volt a bökkenő? Ha valaki rákeresne erre a témára, ezt az oldalt dobná fel találatként. Lehet más is belefutna ugyanabba a hibába, mint amibe te. Neked hogy sikerült megoldani? A leírásokon kellett csak végigmenni, és simán ment minden? (Lehet én is felteszem, azért érdekel.)
XebecheLetöltöttem a csomagot: https://packages.debian.org/sid/gkrellm Nekem a táblázatból az "i386" kellett Jobb klikk a letöltött csomagon "Megnyitás ezzel: Szoftvertelepítő" Telepítés Nem tudom mennyire érthető, nekem így sikerült. Tökéletesen megy.
dones2"dones2 – ma, 8.32 a Gkrell system monitort nem tudom telepíteni. " Tehát megtanultad, hogyan kell telepíteni. Bár nem tudom, nem írtad, hogy miért nem az Ubuntu saját csomagját használtad.