rkatona Készitettem egy kis ubuntu szervert és futtatom a kis weboldalam, ismertek valami parancsokat amivel terminálból meg lehet figyelni a forgalmat, valami adatokat gondolom ki lehet nyerni google analitics nélkül is. Köszönöm
dones2 Sziasztok Telepítettem az Ubuntu 16.04-et, és a Gkrell system monitort nem tudom telepíteni. Tudnátok valami tanácsot, vagy alternatívát. Ezt a kis programot már megszoktam.
a mester dones2"nem tudom telepíteni" Tanuld meg, hogyan kell, vagy fizess meg valakit, aki tudja, hogyan kell.
Xebeche dones2"Az Ubuntu nemcsak egy operációs rendszer, hanem egyben egy nagy, sokszínű közösség is." dones2, ezen vagy ezen leírás alapján a Gkrell telepítése elég összetett folyamat, ne nekünk kelljen kitalálni, mely pontnál akadtál el.
Xebeche dones2Mi volt a bökkenő? Ha valaki rákeresne erre a témára, ezt az oldalt dobná fel találatként. Lehet más is belefutna ugyanabba a hibába, mint amibe te. Neked hogy sikerült megoldani? A leírásokon kellett csak végigmenni, és simán ment minden? (Lehet én is felteszem, azért érdekel.)
dones2 XebecheLetöltöttem a csomagot: https://packages.debian.org/sid/gkrellm Nekem a táblázatból az "i386" kellett Jobb klikk a letöltött csomagon "Megnyitás ezzel: Szoftvertelepítő" Telepítés Nem tudom mennyire érthető, nekem így sikerült. Tökéletesen megy.
a mester dones2"dones2 – ma, 8.32 a Gkrell system monitort nem tudom telepíteni. " Tehát megtanultad, hogyan kell telepíteni. Bár nem tudom, nem írtad, hogy miért nem az Ubuntu saját csomagját használtad.