v1rus emergelekIgen, próbáltam már régebben, mikor kijött rögtön, nem tűnt rossznak VBoxban. Majd a véglegest feldobom élesben is tesztpartícióra, lássam mit fejlődött ennyi év alvás után.
a mester emergelekAkkor tán szólni kéne a mancsaftnak, hogy lehet tovább fordítani a cikkeket magyarra. Sajnos az általam ismert #nr. gobohasználók eltűntek a látókörömből.
emergelek v1rusAnnyit sikerült róla utána olvasni,hogy újragondolták a könyvtár szerkezetet.Alternatíva a szokványos linux-hoz képest,de hol és mit lehet ezzel nyerni?Érdekelne egy összehasonlítás GoboLinux vs. Debian,Ubuntu.
v1rus emergelekA Gobo oldalán írnak erről is, hogy miért jó az újraformált könyvtárrendszer, nem másolnám be, szerintem csak átsiklottál felette, pár hete még biztos ott volt, akkor olvastam én is részletesebben, előtte csak felületesen tudtam.
Gabi16062 emergelekAz Ubuntu (szerintem) legnagyobb hibája, hogy nem logikusan rendezi a programokat, hanem úgy, ahogy ott írta (nem részletezném, mert értelmetlen).
Ritana rapfenMert miért is? Különben is, elég hamar ki lennék penderítve onnan: https://forum.sabayon.org/viewtopic.php?f=92&t=30165&start=30 :P
rapfen RitanaVégigolvastam. Inkább nem írom le a véleményem. Nem lepett meg a stílusa. És mint tudjuk, a stílus maga az ember. Egyébként is megmondta, neki a „C++” után a „D” fog következni. Azt tűnik logikus fejlődésnek.
Ritana a mesterNa most lehet, hogy szőke vagyok, de... ez most egy autóvezetős vicc akar lenni, nem? :D