Dris zltHuh, akkor en vagyok vak:D Bar megneztem most megint, es nem talaltam, hol lehet beallitani?:D
DcNdrew zltÉn sem találom.. Látni látom másokét, de a sajátomat belőni nem tudom. A kettő nem ugyanaz. \)
Dris DcNdrewPontosan igy valok vele en is:) Pedig minden sarokba beneztem, de sehol se talaltam szemelyes uzenetre utalo bugot:D
zlt Drisamikor állapotot váltasz, akkor megjelenik alul egy kis beviteli mező. az elvileg erre van...
Gergő Pidginpárti vagyok a 2.5 óta :) Nagyon tetszik, hogy az Ibex együttműködik vele, és a nevednél állíthatod be az állapotod. Egyébként szép csak oldanák már meg ezt a sok színkódos dolgot mert idegesít...
nikiherceg hukillerÉn hiába raktam be és aktiváltam,nekem semmi nem változott,olyna mint ha fel sem raktam volna... Színkódra még egy msn kliens sem volt képes....
nikiherceg aakosengem nem enged fel egyikről sem,csak tölt,de semmi.Viszont ebuddy gond nélkül felenged...
zoleee89 Sziasztok.Nekem olyan kérdésem lenne h emesene alatt miért nem jelenek meg a hangulat jelek?Pl: ":D" ugyan így látom ahogy le van írva. Valamit fel kéne telepíteni hozz?Esetleg az megoldható h az animáltak is megjelenjenek? Előre is köszönöm a válaszotok. Zoleee
zoleee89 zltMit kellene bekapcsolnom?Vagy mit kellene tennem h normálisan működjön?Elégé kezdő vagyok még ilyen téren.
younfox zoleee89Beállításoknál az egyéni hangulatjeleket engedélyezd. Hogy az pontosan hol van, azt nem tudom mert aMSN-t és Pidgint használok.
inverzstick sdkfz231Valami tényleg erősen nem stimmel nálad... én emesene-vel teljesen korrektül tudok bájcseverészni az ismerősökkel... Haver aMSN-ezik, nála sincs semmi baj. A probléma az ön gépében van.