pube Zenity ezzel a hibaüzenettel indul terminálból: ** (zenity:17315): WARNING **: Error retrieving accessibility bus address: org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.a11y.Bus was not provided by any .service files Gtk-Message: GtkDialog mapped without a transient parent. This is discouraged. Egyébként működik rendesen, csak érdekelne mi a bánata és hogyan javítható. Os: Raspbian.
trt Ez nem hibaüzenet (error), ez csak figyelmeztetés (warning). A neten rákeresve találhatunk jó pár megoldási javaslatot, lehetőséget.
ububox pubeÉn is elolvastam ami a témában a gúglin található, de nem értek a rapsberry pi -hoz és ezért nem is vágok bele. Te értesz hozzá és bele is vágtál. Hol a gond?
gvandor pubeÉppenséggel segített (trt fórumtárs). Beírtam a teljes hibaüzenetet a keresőbe, és találtam erről olvasnivalókat, mint pl.: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?f=28&t=118597 Van még pár, de nem szedem mind össze.
pube gvandorEzt már én is megtettem. Ezzel kezdtem. De nem találtam semmi hasznosat. De végül is tényleg segített. Nem hiba, hanem figyelmeztetés. Tehát amíg működik, addig így marad. Ennyi.