noramaxMindenkinek igaza van. Jó, hogy leírtátok a tapasztalataitokat vásárlás terén. Én az utóbbi időben, azt csinálom, hogy a neten kinézem a műtárgyat :) utánaolvasok, kérdezek fórumokon, ha lehet elmegyek egy boltba és megtapogatom, és a végleges verziót rendelem neten, mert akkor 14 napom van még kipróbálni. Pl tablet: 1. megrendeltem a emagról. Másodszor már nem akart bekapcsolni. Visszaküldtem. 2. mediamarkt, na ott írtak 60 napos visszavételt, addigra ki is derült, hogy kevés a memóriája, visszavittem, az eladó csaj nem akarta visszavenni, mire mondtam, hogy 60 napot írtak, mire ő, hogy bontatlanul (???), mondom nem, elővette egy papírt durrogva, aztán nem szólt semmit. Majd megkérdezte, hogy használtam vagy csak kipróbáltam. Nem normális, mintha a saját cégéről lett volna szó. Mondtam 60 napon át kipróbáltam. Aztán miondtam neki, ha nem akarja vissza venni mondja azt, megyek a főnökéhez. Erre hívott egy srácot, hogy nézze meg a tabletet, ő azt mondta, hogy semmi gond vele, tényleg vigyáztam rá nagyon. Így visszavették. A 3. verzió megmaradt. A lényeg, hogy jó ha az ember tudja, milyen jogai vannak és nem hagyja magát.
És most van 14 napom a Fujira.