ububox"Megrendelted, fizettél és közölték,"
Nagyjából igen, bár akkor nem közölték, és nem is érdekelt, hogy van-e *kszos változat. Akkortájt még csak az XP-t használtam megelégedéssel :)
2009-ben, mikor eljött az ideje, akor vettem meg a Vegas-t USÁ-ból dobozos változatban, miután alaposan körbejártam, mi az, ami számításba jöhet. (Valami kellett, ami lefedi a munkafolyamatot.)
Vegas pro csomag része volt akkor a DVDA. Ez volt így a legmegfizethetőbb megoldás, amit találtam.
Csak később jöttem rá, hogy milyen jó vásárt csináltam, mikor kezdtem belemélyedni a képességeibe.
Azóta kétszer upgradeltem, mindig csak akkor, amikor olyan újdonság jelent meg benne, ami nekem értékes volt. Így kihagytam a 9-et, rögtön a 10-re váltottam, ezután 11, 12, 13 kimaradt,és tavaly nyáron, mikor a MAGIX átvette, volt egy nagy akció, nagyon olcsó volt az upgrade. Így most 14.0.
"Ha most veszel Windows-zt"
Most nem veszek Windowst, mert a szükséges licencek megvannak, és ha Linux kell, azt megkapom Win nélkül tisztán, sokkal jobban :)
Most is abból írok, Mint 18.2.
"Megírod szebbre jobbra "
Azt én nem tudom. Én csak használni tudom. Autót sem gyártok itthon, de tudom vezetni... :)
Azonban, ha valaki megcsinálja, nem kívánom tőle ingyen :))
És akkor kukázhatnám a Windowst... Addig viszont marad ;)