noname15Nem rossz szándékból mondtam, hidd el,, végigszívtam ezt a sort amit te is most, ettől akartalak megóvni. Nekem is volt egy P4 -em, a válságba "belecsúszott" mikor még üzemben volt, hát mit ne mondjak szívás volt. Nem az hogy nem volt pénz, mert megmaradt a melóm, tehát egy napot se töltöttem munkanélkülin, de a bizonytalanság miatt nem vettem sokáig(2012) gépet A weboldalakat nem lehet összehasonlítani egy játékkal. Pl.: Egy Prescott CPU -s P4 röhögve elfuttat egy COD MW2 -t is és mégis gyenge már a normális netezéshez.
Mégegyszer: Ha te úgy döntesz hogy kompromisszumokat kötsz, és használod, mert csak, akkor se lesz benne driver a mai Linux disztribekben, ezért írtam a régi disztrókat.
+ így látszólag spórolsz ugyan, de majd az ELMÜ/EON és egyéb szolgáltatónak fizeted oda az új gép árának egy részét. Ha sok évig szivatod magad, hogy széllel szemben pisálsz, akkor az egészét. Azért széllel szemben, mert az összes technológia beleértve a weboldalakat egyre nagyobb hardvert feltételezve és egyre nagyobb hardverigényt támasztva készül el, így fokozatosan elavultatják a vasat. Ez alól nam tudod kivonni magad, max kényelmetlenné tenni a PC használatot, és jön a "Régen minden jobb volt" mantra.
Én akkoriban kevesebbet írogattam ide, ilyen témákban meg kb semmit, de megköszöntem volna ha erről a hülyeségemről valaki lebeszél.