csuhas32Itt a pont! Nálunk is ez van, csak anyu gépén jelenleg egy LMDE 2 fut. Annyival több, hogy írtam neki egy Help scriptet, amit kitettem az asztalra egy mentőöv ikonnal és beállítottam magyarázatnak, hogy ha végképp nem boldogul, nyomja meg és hívjon fel. A script elküldi nekem az épp aktuális IP címét amivel már vígan be tudok lépni távolról a rendszerbe és ha kell, javítom a problémát. Eddig még nem volt rá szükség... :) Némi magyarázás után kiválóan meg tudja nyomni a frissítés gombot a GUI-n. :) Megvárja a telepítés végét és internetezik. Anno XP volt az akkori gépén, de heteken, hónapokon keresztül mindig akadt vele valami baja amivel nem tudott mit kezdeni. Aminek természetesen az lett a vége, hogy jól fel lettem hívva és beolvasta nekem a telefonba az épp aktuális hibaüzenetet... Nem bírtam sokáig, mert az esti elfoglaltságom másból sem állt, minthogy anyukámmal "számítógépeztünk" telefonon keresztül. A Linux gépre költözése óta béke van. :) Azóta nem számítógépezünk telefonon keresztül. :) Úgy gondolom, ez mindenkinek jobb. A vasnak is, anyunak is és nekem (nekünk) is. :)