Xplosive "Ennyi ideje regisztrált felhasználó 10 év 3 hét" Egy évtizede és 3 hete regisztráltam az Ubuntu.hu-ra. Repül az idő.
Xplosive anacondaMert három a magyar igazság. :D Meg plusz egy a ráadás. Bár akkor meg még egy hetet kellett volna várni. :D Amúgy a viccet félretéve: Nem vártam. Egyszerűen csak most vettem észre, hogy 10 éve vagyok regisztrált felhasználója az oldalnak.
v-to Miattad megnéztem, én 10 év 32 hete vagyok tag. Elolvastam a kezdeti bejegyzéseimet, jó volt látni. :D
a mester v-to"Elolvastam a kezdeti bejegyzéseimet" Én is néha belefutok az ügyvédem régi hozzászólásaiba. Teljesen egyetértek velük ma is.
Phace a mesterAz "ügyvéded" anno jóval nyersebb volt mit manapság Te. Öregszünk. :) Nemhiába, gyakorlat teszi...
anaconda a mesterMint a két kiscica, amelyek nem látják egymást, amikor egy egyenes kályhacső két végén benéznek.
kalvi Az első linuxommal legyalultam a vincsesztert, mert azt hittem, hogy csak telepítem és futtatom. Utána néztem, hogy akkor most ebből, hogy lépek ki... Aztán Debian,UHU, és azt hiszem 6-ostól Ubuntu. Unity óta Linux mint. 12 év 3 hét
bobi64 Szia Xplosive! Meg mindenki. Nekem 9 év és 51 hetet ír ki a számláló. Valaha sokat mérgelődtem a "linuksz" telepítés és használat miatt, de még mindig a zubuntut, vagy egyéb származékait használom. Ezúton is köszönet mindenkinek ezért.
rapfen csuhas32Amióta az ügyvédnő csupaötössel a napköziben tölti idejét, unalmasabb is a világ. Én kedveltem. :-)