Én nem értem Explosive-ot. :-(
Fogadni, rendszerezni a felajánlásokat és visszajelezni, hogy mennyi folyt be szerintem az ő dolga volna.
A számlaszámot már rég közzé kellett volna tenni, hogy aki van olyan nagylelkű, az tudjon rögtön utalni. Az adományozók dolgát megkönnyíteni, nem megnehezíteni szokás.
Ez logikus is, hiszen olvassa a felhívást, úgy dönt ad valamennyit, rögvest át is utalja és részéről az ügy lezárva.
Miért kell visszanézni egy hét múlva, meg aztán megint egy hét múlva, hátha már fogadóképes a megsegítendő fél? Nincs ez így rendjén! Nem is lehet megszólni senkit, ha végül megfeledkezik a dologról és a hozzászólásban felajánlott összeget nem juttatja el.
Lehet monitorokat nézegetni, de azt nem hozzászólasokban szereplő számokért, hanem a befolyt összegért fogják odaadni, ami jelenleg nulla.
A hagyományos témákban is akinek könnyű, van akinek nehéz és van akinek lehetetlen segíteni, mert a maga részét nem hajlandó belepakolni, vagy túlzó az elvárása, olyan mintha már nem is neki, hanem a segítőknek lenne fontos, hogy legyen, működjön a gépe, Linuxa.
Nekem van olyan érzésem, hogy itt is már fordítva ülünk a lovon.
Elnézést!