Sziasztok. Egy másik fórumon jelezte valaki nekem, hogy pár nappal ezelőtt beregisztrált ide, de azóta sem kapott visszajelző e-mailt. Azt már mondtam neki, hogy nézze meg a Spam mappát. Tudom az e-mail címét. Kinek írjak privátot, hogy utána tudjon nézni? Köszönöm.
Regisztrációs probléma
Phace-t kellene elérni első körben. Sajnos az oldal levélküldője megadta magát. Még érdeklődöm én is.
Viszont hat nappal ezelőtt regisztrált valaki ide és azóta nyitott témát is. Tehát neki működött a regisztráció.
lev258Esetleg spam-be teszi. Csináltam most egy teszt regisztrációt (teszt-elek-béla2) néven, és sikerült. Return-Path: X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.4.2 (2018-09-13) on ubuserver X-Spam-Level: X-Spam-Status: No, score=-1.9 required=3.1 tests=BAYES_00,NO_RECEIVED, NO_RELAYS,SPF_PASS autolearn=ham autolearn_force=no version=3.4.2 Received-SPF: Pass (sender SPF authorized) identity=mailfrom; client-ip=94.199.49.143; helo=fsf.hu; envelope-from=webmaster@ubuntu.hu; receiver=xxxxxxxxx From: webmaster@ubuntu.hu Fontos az SPF_PASS, eszerint már legalább bejegyzett felhatalmazást kapott a barack.fsf.hu, hogy @ubuntu.hu címéről levelet küldjön. Szerintem ezt a gmail is be kéne engedje, legfeljebb még spam-ba teszi.
Időközben megjavult a dolog, be tudtam regisztrálni egy teszt felhasználóval. Ha még vannak problémák, akkor legyetek szívesek küldeni nekem egy e-mailt.