Phace-t kellene elérni első körben. Sajnos az oldal levélküldője megadta magát. Még érdeklődöm én is.
Regisztrációs probléma
Viszont hat nappal ezelőtt regisztrált valaki ide és azóta nyitott témát is. Tehát neki működött a regisztráció.
lev258Esetleg spam-be teszi. Csináltam most egy teszt regisztrációt (teszt-elek-béla2) néven, és sikerült. Return-Path: X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.4.2 (2018-09-13) on ubuserver X-Spam-Level: X-Spam-Status: No, score=-1.9 required=3.1 tests=BAYES_00,NO_RECEIVED, NO_RELAYS,SPF_PASS autolearn=ham autolearn_force=no version=3.4.2 Received-SPF: Pass (sender SPF authorized) identity=mailfrom; client-ip=94.199.49.143; helo=fsf.hu; envelope-from=webmaster@ubuntu.hu; receiver=xxxxxxxxx From: webmaster@ubuntu.hu Fontos az SPF_PASS, eszerint már legalább bejegyzett felhatalmazást kapott a barack.fsf.hu, hogy @ubuntu.hu címéről levelet küldjön. Szerintem ezt a gmail is be kéne engedje, legfeljebb még spam-ba teszi.
Időközben megjavult a dolog, be tudtam regisztrálni egy teszt felhasználóval. Ha még vannak problémák, akkor legyetek szívesek küldeni nekem egy e-mailt.