Kedves Ubuntu, kedves Linukszmint, még kedvesebb kimarite! Meg lettem szólítva, pellengérre lettem állítva, egy valóban elítélendő, a közszemérmet sértő, vállalhatatlan kijelentés miatt. Most gyorsan el is indulok, veszek két zacskó madáreledelt, kiszórom a sarokba, és karácsonyig azon fogok térdepelni. Ezennel szentül megígérem, hogy saját jogon soha többé nem írok csúnya szavakat, a csúnya szót is kerülni fogom. Kizárólag titeket foglak idézni. Köszönöm, hogy elolvastatok. KKÜ és BÚÉK mindegykinek! u.i. A magam részéről mindig is kerültem a vulgaritást, de úgy éreztem, a mai közéletben szükségetek van rá. Nem lesz nehéz visszaállni, ne sajnáljatok. A térdem meg már előre salyog.
Üdvözöljük az ubuntu.hu oldalán
(konkrétan nem érdekel)
Hozzászólások (69)
A hozzászólások nem engedélyezettek ennél a cikknél
Kedves Ubuntu, kedves Linukszmint, még kedvesebb kimarite! Meg lettem szólítva, pellengérre lettem állítva, egy valóban elítélendő, a közszemérmet sértő, vállalhatatlan kijelentés miatt. Most gyorsan el is indulok, veszek két zacskó madáreledelt, kiszórom a sarokba, és karácsonyig azon fogok térdepelni. Ezennel szentül megígérem, hogy saját jogon soha többé nem írok csúnya szavakat, a csúnya szót is kerülni fogom. Kizárólag titeket foglak idézni. Köszönöm, hogy elolvastatok. KKÜ és BÚÉK mindegykinek! u.i. A magam részéről mindig is kerültem a vulgaritást, de úgy éreztem, a mai közéletben szükségetek van rá. Nem lesz nehéz visszaállni, ne sajnáljatok. A térdem meg már előre salyog.
Hamis a cím! Ha valakit valami nem érdekel, nem foglalkozik vele! Ha javaslok egy korrekt módosítást kapok 30 pontot érte?
kzprog30 kukoricát kapsz, de csak karácsony után, addig szükségem van rájuk. A cím pedig tartalmilag teljesen rendben van. Ahol leírtam, és csípte a Nagyúr szemét, ott pontosan egy olyan linkre válaszoltam vele, amit meg se akartam nézni, annyira irreleváns volt. http://ubuntu.hu/node/45020#comment-574194
Már megint vele? Hagyjuk békében...
Látod, látod, mit indítottál el? Ez a pillangóhatás. Te itt írsz egy csúnya szót, linuxmint.hu-n meg felüti a fejét valami megmagyarázhatatlan baj. :-O
csuhas32" Miért nem lehet leállni? Nem érzed, hogy nem kéne itt és így folytatni? Elég nagy lehet a baj nálad." Pedig a téma címe: Mi a gond a linuxmint.hu fórummal, blogokkal? Szóval gond az nincs, csak baj van. És az is nálad. Kíváncsi leszek, meddig lesz ez ott olvasható. És hogy a gazda mikor csap végre a kezére.
Hiába, két mester nem fér meg egy csárdában. Ez a stilus egyébként a mintes oldalt minősíti. Nem szabadna hagyni az oldal irányítóinak, hogy egy "moderátor" idáig süllyedjen. Eddig sem nézegettem őket, ezután meg nem is ajánlom. Ha jól remlik, volt már itt olyan, aki a végen csinált magának saját fórumot. Na ott lehet.
a mesterA gazda feltett egy kérdést, én legjobb tudásom szerint konkrét cselekvési javaslattal megspékelve tájékoztattam. Kaptam egy csomó öt csillagos értékelést, viszont senki nem írta azt, hogy nincs igazam. A többi a gazda dolga. Ha őt annyira mégsem izgatja a dolog, hogy tegyen is valamit érdemben, akkor konkrétan nem érdekel.
Próbáltam utánaolvasni a helyzetnek, de csak felületesen, mert olyan hosszú, hogy ez már nem is helyzet, hanem szituáció. Felületes véleményem: 1, A vitáknál az is számít, milyen régi ismerősünk a vitapartner, mert az jelentősen árnyalja a vita megítélését. 2, Meglehetősen alacsony a fórumos stressz küszöbünk, máshol ez vasárnap délutáni akadémikus eszmecsere kategória. 3, Az Ubuntus moderáció messze jobb, mint ahol még járni szoktam. (Minek járok oda.....?) +1 Főleg akkor ez a véleményem, amikor nem vagyok érintett.
tenkesCsak a hajónapló kedvéért... . . kami911 - 2020. dec. 16. 11:11 Ti hogyan látjátok? Kérlek írjátok meg - hozzászólásként. . . . csuhas32 - 2020. dec. 20. 15:43 #11 Azokat a hozzászólásokat, melyekben a kimarite név említve lett kimarite törölte, viszont ugyanitt, azt a kimarite által jegyzett hozzászólást, melyben anaconda és tresor szintén név szerint említve lett bent hagyta. Csak a szokásos. Saját ügyében részlehajlóan jár el, és ti nem tesztek semmit. https://i.imgur.com/PQFvoeC.png . . . kimarite - 2020. dec. 20. 16:08 #11.1 Nem járok el részlehajlóan :), van egy szabályzatunk, másrészt bizonyítom az igazam. A törölt hozzászólások bizonyítékot nem tartalmaztak. Másrészt jó ideig meg lettek hagyva. A megemlítésre került tagok többször vétettek a szabályzat ellen, és egyetlen személyről van szó. Ez a történet másik oldala. Nem igazán értem, mi okoz gondot a mondatok megértésében, de azt látom, fájdalmat okoz. A moderáciö megváltoztatásának igényének nem az a módja, hogy telesírod bánatoddal a fórumot. Miért nem lehet leállni? Nem érzed, hogy nem kéne itt és így folytatni? Elég nagy lehet a baj nálad. Tekintettel arra, hogy a szabályzat szerint sem itt kéne személyes véleményed közölni, ezt a hozzászólás dömpingedet már eniatt abba kéne hagyni. . . . kimarite - 2020. dec. 20. 17:03 #11.1 Az, amit te csinálsz most, és nem ez az első (említed ezt te is), a fórumok legtöbbjénél azonnali kizárással jár. Mert közös megbeszélés.is volt, ami, úgy tűnik, hatástalan. . . . kimarite - 2020. dec. 20. 17:14 #11.1.2 Úgyhogy ennek lesz következménye.
a mester"A törölt hozzászólások bizonyítékot nem tartalmaztak. Másrészt jó ideig meg lettek hagyva. " Ha egyszer a főnök azt kéri, hogy mindenki írja meg a nyűgjét, akkor hogy jön hozzá egy radír, hogy bármit kitöröljön??????????? Meg még fenyeget is, ahelyett, hogy tisztában lenne a leírtakkal. És ne legyen az enber vulgáris... Jól írta derék honpolgár tegnap: ez már kimarite.hu és nem linuxmint.hu. Persze véletlenül kitörlődött. (Ezeket meg mindössze a közösség fenntartása érdekében jegyzetelem. Ott hiába is próbálnám jelezni, rövid úton anaconda sorsára jutnék.)
csuhas32Nézz be a spam mappádba!
a mesterSpam mappát kéretik megnézni!
Agyatokra ment a sok monitor bamulas... No, januar 1ig gepeket kikapcsolni. Telefont, tvt, radiot is! Kavefozo maradhat.