Újabb jelszó-visszaállításon vagyok túl. /Android alól./
*Szerk: Újra kijelentkeztem, megint kizárt. Viszont ha a felhasználónév/email-cím mező tartalmát is törlöm és mindkét mezőt kitöltöm, akkor beenged.

Még egy kis finomítást csinálok hamarosan, mert az értesítéseket kinullázó pipa csak akkor látszik, ha rávisszük az egérkét.

Meg a footerre rálógó csúszka lesz a következő.

hepaly Észre se vettem a pipát! 😃

Footerre csak akkor lóg rá a csúszka, ha át van méretezve az oldal (legalábbis nálam), de mindig 2 hozzászólást késik, gondolom azt nézi melyik van a lap tetején. Képen a lényeg, hogy legörgettem a lap aljára, de még mindig csak a 49. hozzászólást mutatja az 51-ből.

TheWanderer Jaja, am pont ez volt a legszivatósabb az implementációban. Ugyanis a tartalomba be kellett illeszteni diveket, kötött struktúrában, a régi adatokból össze bogarászni ID-kat, és ezekből tudja, hogy hol jár épp a görgetés. Átméretezésnél néha vacakol. De pl most mobilon nem tudom ezt a jelenséget reprodukálni.

hepaly Mobilon tök jól jelenik meg. Nálam csak akkor jön elő, ha ránagyítok az oldalra és 120%-nál már le tudom addig görgetni, hogy belelógjon a footerbe.

tenkes Igen, ha az ember összekeveri a „kétballkezét”, akkor ez sül ki belőle.
        Értsétek jól.

administrator
        Üdvözlök mindenkit újra e szép és megújult felületen! Köszönet érte a létrehozóknak!
        Nagyon hiányzott az a sok összegyűlt szellemi termék, közös gondolkodás amelyek az elmúlt évek során itt felgyűltek.
        A saját korábbi problémáim és az arra kapott megoldások visszakeresése hiányzott a legjobban, mert úgy látszik csak-csak bele lehet lépni kétszer is ugyanabba a hibába... 😄
        Észrevétel a sok köszönet után: a halvány kis betűk nagyon kicsik és nagyon halványak (legalábbi nekem).

Még egyszer: köszönet mindenkinek, akit illet!
        Üdvözlettel
        warp

Nem volt nekem (kinek másnak?) egy W11 vs Linux témám v. blogom itt valahol? Vagy csak akartam egy olyat?

tenkes Aszem egy korábbi mentést kaptam a migrációhoz (ez volt működőképes), így az utolsó 1-2 napos bejegyzések nem kerültek át ide az új rendszerbe.

hepaly Jó is így! Legalább megvan az első blogom témája az új felületen (vagy nem "blog", majd meglátjuk)!

Sziasztok. Nálam minden működik szép munka és köszönet,hogy újra elindultatok.

Elkezdtem létrehozni egy témát. A hozzászólással ellentétben ennek a mezőnek az alján nem találtam előnézet gombot. :-O

Üdv mindenkinek!
            Meggyüttem én is e.
            Már nagyon vártam és kezdtem elszomorodni, hogy talán nem is lesz többé soha ubifórum?
            Szóval köszönöm szépen! Még szokni kell, ismerkednem kell az új felülettel, de egyelőre tetszik. Nagyon tetszik.
            u.i.:
            Spoiler teszt
            Nem tudom mi az a spoiler, vagyis tudom nagyjából, de itt hogyan kell érteni?

sömike Üdv a fedélzeten
              csak aki rá tud koppintani, az tudja elolvasni.

Köszike. Már asszem értem mire való.