A tükör előtt olvas 🙂
Vagy rendezői jobb.

Képméret csökkentés is kész. (lehet kell ctrl + f5, hogy a cache lejárta előtt is ki tudjátok próbálni)

Sziasztok!

Nézegetem az oldalt, szerintem tök jó lett. 😀
Felhasználói térkép oldalon találtam egy hibát, azt csatoltam (térkép iframe max-width 10%-ra van állítva).

Újabb jelszó-visszaállításon vagyok túl. /Android alól./
    *Szerk: Újra kijelentkeztem, megint kizárt. Viszont ha a felhasználónév/email-cím mező tartalmát is törlöm és mindkét mezőt kitöltöm, akkor beenged.

Még egy kis finomítást csinálok hamarosan, mert az értesítéseket kinullázó pipa csak akkor látszik, ha rávisszük az egérkét.

Meg a footerre rálógó csúszka lesz a következő.

hepaly Észre se vettem a pipát! 😃

Footerre csak akkor lóg rá a csúszka, ha át van méretezve az oldal (legalábbis nálam), de mindig 2 hozzászólást késik, gondolom azt nézi melyik van a lap tetején. Képen a lényeg, hogy legörgettem a lap aljára, de még mindig csak a 49. hozzászólást mutatja az 51-ből.

TheWanderer Jaja, am pont ez volt a legszivatósabb az implementációban. Ugyanis a tartalomba be kellett illeszteni diveket, kötött struktúrában, a régi adatokból össze bogarászni ID-kat, és ezekből tudja, hogy hol jár épp a görgetés. Átméretezésnél néha vacakol. De pl most mobilon nem tudom ezt a jelenséget reprodukálni.

hepaly Mobilon tök jól jelenik meg. Nálam csak akkor jön elő, ha ránagyítok az oldalra és 120%-nál már le tudom addig görgetni, hogy belelógjon a footerbe.

tenkes Igen, ha az ember összekeveri a „kétballkezét”, akkor ez sül ki belőle.
          Értsétek jól.

administrator
          Üdvözlök mindenkit újra e szép és megújult felületen! Köszönet érte a létrehozóknak!
          Nagyon hiányzott az a sok összegyűlt szellemi termék, közös gondolkodás amelyek az elmúlt évek során itt felgyűltek.
          A saját korábbi problémáim és az arra kapott megoldások visszakeresése hiányzott a legjobban, mert úgy látszik csak-csak bele lehet lépni kétszer is ugyanabba a hibába... 😄
          Észrevétel a sok köszönet után: a halvány kis betűk nagyon kicsik és nagyon halványak (legalábbi nekem).

Még egyszer: köszönet mindenkinek, akit illet!
          Üdvözlettel
          warp

Nem volt nekem (kinek másnak?) egy W11 vs Linux témám v. blogom itt valahol? Vagy csak akartam egy olyat?