Egy régi szerót kellene most rendbetennem, de elakadtam. Ezer éves ubuntu szerver + ispconfig. A gond az, hogy már nem működik rajta a letsencrypt. certbot, certbot-auto nem installálható. acme.sh az igen, de azt nem eszi meg a régi ispconfig (v. 3.1.2) Szerintetek lehet ezzel kezdeni valamit disztró frissítés nélkül?

• Legjobb válaszhepaly állította be

Kicsit kerülő módon, de megoldódott 🙂
    Az lett a megoldás, hogy az acme v2 kliens simán felment, és ez le is generálja a certifikációkat, csak nem oda ahova korábban a certbot csinálta. Az apache site conf fájlokban átírtam az elérési utat, és így oké lett. Az acme.sh meg elketyeg cron alatt, majd megújítja amikor kell. A végleges megoldás úgyis a teljes szeró rendbetétel lesz.

Snap csomag nem működik?
Más ötlet nem nagyon van, max megpróbálni forrásból telepíteni.

TheWanderer Annyira régi már, hogy alig van rá valami 🙂 Most még kipróbálok valamit, remélem sikerül.

Kicsit kerülő módon, de megoldódott 🙂
    Az lett a megoldás, hogy az acme v2 kliens simán felment, és ez le is generálja a certifikációkat, csak nem oda ahova korábban a certbot csinálta. Az apache site conf fájlokban átírtam az elérési utat, és így oké lett. Az acme.sh meg elketyeg cron alatt, majd megújítja amikor kell. A végleges megoldás úgyis a teljes szeró rendbetétel lesz.

Ennyivel később: 6 hónap