Sziasztok!

Ismét szeretném felrakni a Collabora Online-t az Ubuntu szerveremre, ami raspberry 4-en fut.
Próbáltam ezen leírás alapján, ahogyan azt régebben is tettem, de most folyton hibákat kapok.
Valaki használja a így Raspberry 4 - Ubuntu server 20.04.4 - Nextcloud - Nginx - Collabora (docker nélkül!)?
Jó lenne ha valahogy működne.
Köszönöm a segítséget!

xeno 18.04 alapon használom/használtam 1 GB RAM-os VPS-emen. Write amplification miatt kérdezem hogy milyen perzisztenciával használod, valamint hogy szünetmentes van-e a Rapsberry Pi 4-edhez? Nagyon kellemetlen tud lenni az adatvesztés szakdolgozat, diplomamunka, PhD disszertáció írása közben. Windows 8.1 alatt volt hozzá nekem pl. szerencsém… 🪟 « 🐧

Szia!
    Részben Nextcloud is fut a szerveremen, ami a saját fájljaimat tárolja, szinkronizálja minden eszközömmel, és ehhez szeretném használni a CollaboraOnline-t, hogy meg tudjam tekinteni online az office dokumentumokat. Mindez működött is az eddigi intel cpu-s PC-s szerveremen, de jobbnak láttam a nagy zúgó masinát lecserélni egy pi-re. Viszont a Collabora telepítése Ubuntu szerver 20.04 arm64-re részemről egyenlőre teljes mértékben sikertelen!
    Igen, természetesen minden szünetmente tápegységen van!

xeno Nekem is a nextcloudhoz kellet volna valami normális office, én az only office-t választottam. Elvileg ráhekkelhető arm-re is (odroid n2+) de nekem nem jött össze. Maradt az amd64 ott simán települt.

Ennyivel később: egy év